Openingsweek: Eindelijk!

Wat een dagen hebben wij gehad. Na een halfjaar hard werken aan alle administratieve rompslomp, zijn we eindelijk van start gegaan met onze eerste activiteiten. En wát voor een activiteiten! We hadden een rondleiding op de Snijzaal, een lezing van artsen zonder grenzen, een SEH-masterclass, en een pubquiz met eindfeest voor jullie in petto. Tot onze grote spijt kon de snijzaal niet doorgaan wegens een zieke rondleider, waardoor we nu hard op zoek zijn naar een nieuwe datum voor een poging 2. Echter mocht dat de pret voor de verdere week niet drukken! De lezing van Laura, die een halfjaar in zuid-Soedan had verbleven om daar als regieverpleegkundige aan de slag te gaan, was erg indrukwekkend, er werden volop vragen gesteld en volgens mij trok het bij iedereen op z'n minst wel een beetje om ook zo'n avontuur aan te gaan! De SEH-masterclass zat al snel volgeboekt en met dank aan een paar superenthousiaste, betrokken docenten die het halve LUMC leeg hadden getrokken aan materialen werd het een groot, leerzaam en leuk succes, dat we zeker willen gaan herhalen. De pubquiz zat ook helemaal vol en wij hebben onze eerste echte Epione-merchandise weggegeven als hoofdprijs: een mok met ons logo erop. Grandioos!

Het feestje ging door tot in de late uurtjes en er werd volop gedanst en gedronken, zoals dat bij een mooi feestje heurt, ook als je de volgende ochtend om half 9 IPO hebt. Joe joe!

De openingsweek was al met al een groot succes en we hebben al bijna 70 leden! Niet slecht voor een weekje, al zeg ik het zelf. Voor nu gaan wij hard aan het werk om weer nieuwe leuke events voor jullie neer te zetten en kortingen en aanbiedingen voor jullie te fixen. En als jullie zelf een leuk idee hebben of willen helpen bij de uitvoering van iets, laat het ons vooral weten! Wij zijn al snel ergens voor te porren.

Liefs,

Namens jullie bestuur 2018-2019,

Eline Koops

Commessaris Extern.