Oprichting

In juli 2018 had onze voorzitter, Floortje Heus, het idee om een studievereniging op te zetten. Na overleg met een aantal docenten is zij bestuursgenoten gaan zoeken. Een aantal enthousiastelingen werden al snel gevonden Floortje vormde samen met Soraya, Eline, en Dominic het bestuur voor onze vereniging!

Allemaal hadden wij hetzelfde idee: om sociale cohesie in de vereniging te bevorderen, wat meer te doen buiten de opleiding en ons samen met medestudenten verder te ontwikkelen. Vol enthousiasme zijn we begonnen met de concrete vormgeving en de statuten en in december was het dan eindelijk zo ver: we waren officieel een bestaande vereniging! Zie afbeelding rechts voor onze verheugde hoofdjes op de dag van de officiele oprichting.