FAQ: Frequently Asked Questions voor leden

Omdat we merkten dat we veel vragen van dezelfde aard ontvangen, bij deze een pagina die hopelijk wat verheldering geeft. Mocht je nog vragen hebben, spreek ons dan vooral aan!

1. Kan ik het hele jaar door lid worden van Epione?
    Ja, je kan lid worden wanneer je wilt door het inschrijfformulier op de website in te vullen. Het is wel het leukste om aan het begin van het schooljaar lid te worden, omdat je dan de introperiode goed meemaakt.
  2. Hoe zit het met de betaling van de contributie?
    Momenteel zijn we hard aan het werk om de inschrijvingen te verwerken en de automatische incasso te realiseren. Het kan dus nog even duren, maar binnen drie maanden wordt je contributiegeld automatisch van je rekening afgeschreven.
  3. Ik wil graag bij een commissie/bestuur. Wat moet ik doen?
    Momenteel heeft onze vereniging nog geen commissies, maar aangezien we steeds groter groeien wordt het de hoogste tijd om hier over na te denken. Spreek het bestuur aan tijdens de borrel of stuur een mailtje en we nemen je aanmelding graag in overweging!
    Voor een bestuursfunctie werkt het iets anders: wanneer de functie vrij komt kun je je aanmelden, en dan ga je een sollicitatieprocedure in. Deze wordt georganiseerd door de formatiecommissie óf door het oude bestuur.
  4. Hoe zit het nou met die korting op je studieboeken?
    S.V. Epione heeft een samenwerking met HLBookshop. Als je daar je studieboeken koopt krijg je daarom korting op je boeken. Dat werkt zo:Per boek of uitgever verschilt de hoeveelheid korting die je op je boeken krijgt. Dat is altijd 5%, en daar bovenop komt soms 2%, maar soms ook 7%. Dat maakt dus dat de korting fluctueert tusseen de 7 en 12%, afhankelijk van het boek.
    Twee keer per jaar, in december en in juni, krijgen wij vanuit de HLBookshop een lijst met de kortingen die onze leden moeten krijgen. Wij krijgen dit bedrag vanuit de HLBookshop op onze rekening gestort en maken dit vervolgens naar jullie over. Het duurt dus wel even voor je je korting krijgt, maar het goede nieuws is dat het ook met terugwerkende kracht werkt!
  5. Ik heb een trui besteld via mijn inschrijfformulier, wat kan ik verwachten?
    Voor de leden die een trui besteld hebben: nog even geduld! Zodra het bedrag is afgeschreven van je rekening, verwachten wij dat je de trui met ongeveer 3 weken op kan halen.
    Wil je een trui, maar heb je deze nog niet besteld? Stuur ons dan even een mailtje met je maat en wij zorgen dat je trui meegenomen wordt met de bestelling.
  6. Ik heb een leuk idee voor de studievereniging!
    Top! Wij vinden ideeen en initiatieven altijd leuk. Laat het ons weten via een berichtje of spreek ons aan op de borrel. Tot dan!